tilausliikenne

Meiltä onnistuvat kuljetukset myös kaikkialle Suomeen ja ulkomaille. Olipa kyseessä sitten kulttuurimatka, pelimatka, koulun tai työpaikan virkistysmatka, kokouskuljetus tai yksinkertainen siirtoajo, viemme asiakkaamme aina turvallisesti määränpäähän.
Halutessasi järjestämme myös tarjottavat matkalle mukaan.

Mikkeli, Pieksämäki, Juva, Joroinen, Kangasniemi, Puumala, Mäntyharju

laatutakuu

Joukkoliikennelain 48§ mukainen laatulupaus

 

Tarjottavat liikennepalvelut
Yrityksemme tarjoaa tilausliikennepalveluita sekä Suomessa että ulkomailla. Arvojamme ovat laatu, turvallisuus, luotettavuus ja ensiluokkainen asiakaspalvelu.
Tiedottaminen
Mahdollisista muutoksista tiedotamme asiakkaille suoraan puhelimitse sekä osoitteessa www.taksipuikkonen.fi, yrityksen facebook ja instagram sivuilla.
Henkilökunta
Kuljettajat ja muu henkilökunta ovat kokeneita alan ammattilaisia. Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat saaneet taloudellisen ajotavan koulutuksen ja he noudattavat työtavoissaan ympäristövastuullisuutta. Henkilökunnan toimintatavat heijastavat koko yrityksen arvoja ja laatutavoitteita.
Kalusto
Kalustomme maksimi henkilömäärä on 51 paikkaa. Perusvarusteluun kuuluu WC, ilmastointi, turvavyöt, jääkaappi, USB-portti, sekä DVD- ja CD-soitin. Kalustoa huolletaan säännöllisesti ja tilausajoon saapuu aina siisti ja nykyaikainen tilausauto.
Asiakastyytyväisyys ja palaute
Ensiluokkainen asiakaspalvelu on yksi arvoistamme ja kannustamme asiakkaitamme aktiiviseen palautteen antoon. Haluamme aina tarjota asiakkaan toiveiden mukaista palvelua. Asiakaspalautteet pyritään käsittelemään viipymättä ja mahdolliset korjausta edellyttävät toimenpiteet tehdään välittömästi.

Scroll to Top